Om Oss

Denna webbsida drivs av två fotbollsintresserade män, Ragnar Lagerfelt och Fredrik Eriksson. Vi har ett brinnande intresse för fotboll och allt som hör därtill. Vi har även varit aktiva fotbollsspelare på semiproffsnivå, vilket har gett oss stora kunskaper inom området.

Ragnar Lagerfelt

Det är jag, Ragnar Lagerfelt, som är sidans huvudförfattare. Jag menar att fotboll är världens bästa sport. Alla kan vara med, det kostar inte en förmögenhet att delta och den samhörighet som uppstår är oslagbar.

Under mina över 15 år som fotbollsspelare har jag lärt mig många knep som jag ämnar dela med mig av på denna webbsida. Min tid som juniortränare har dessutom gett mig bra erfarenheter gällande hur fotbollsspelare tänker, och vikten av en bra inställning samt laganda.

Fredrik Eriksson

Min medskribent, Fredrik Eriksson, har aldrig spelat fotboll. Han har dock goda kunskaper inom ämnet och har även en förkärlek för att analysera och motivera. Nya uppställningsförslag, träningstips och relevant statistik är ingen bristvara från Fredriks håll.

På tv kompletteras den ordinarie kommentatorn av en expertkommentator. Fredrik är min expertkommentator, och han utför ett väldigt bra jobb.

om-oss1

Vår målsättning

Webbsidan ska fungera som en informationsportal för både fotbollsspelare och fotbollsintresserade. Vi vill sammanfatta vår målsättning genom att presentera tre delmål. IFKAspudden.se ska:

  • Hjälpa aktiva fotbollsspelare att växa, både psykiskt och fysiskt: För att exemplifiera detta erbjuder vi artiklar med träningstips.
  • Verka för att fler väljer att spela fotboll, då denna sport bidrar med många positiva effekter: Som vi tidigare nämnt skapas en samhörighet som är svårslagen, samt en bra fysik för spelare som tar sin fotbollskarriär på allvar.
  • Få våra läsare att förstå att fotboll är kul och intressant: Vi erbjuder ett flertal lite mer lättsmälta artiklar som exempelvis härrör fotbollens historia samt dyra spelarövergångar.

Avslutningsvis vill vi tacka för at du besöker vår webbsida. Vi hoppas att du hittar träffsäker information som passar dig.